Kommende gudstjenester i Falnes

Nå starter vi opp igjen med gudstjenester i Falnes!

Smitteverntiltak i Falnes menighet

• Sosial avstand - Ingen fysisk kontakt mellom husstander
    • På gudstjenester med allsang gjelder 2 meter avstand.
    • På gudstjenester uten allsang og på utandørsarrangement gjelder 1 meter avstand.
  • Registrering av oppmøte.
    • På gudstjenester med allsang vil det være plass til ca. 50-70 personer med 2 meter avstand mellom husstander (avhengig av hvor store husstandene er).
    • På gudstjenester uten allsang, vil det være plass til ca. 130 personer med 1 meter avstand mellom husstander (avhengig størrelsen på husstandene).
  • Håndhygiene - Vi har utplassert hånddesinfisering på våre arrangement som skal benyttes.
  • Karantene - Personer som er syke eller i karantene skal ikke delta på våre arrangement.
  • Faste tilviste plasser - Alle skal opphalda seg på sine tilviste plasser gjennom hele arrangementet.

Informasjon om annet menighetsarbeid finner du HER. Eller velger "menighetsarbeid" i menyen øverst på siden.