Flygel til Falnes - Oppdatert 05.05.20

Kjøp ein tangent!

Falnes kyrkje treng eit nytt instrument til erstaning for det 50 år gamle, utslitte August Förster-pianoet som står der no. Me vil derfor gjerne ta skrittet fullt ut og kjøpa eit nytt, framifrå flygel. Saman med det utvida korpartiet og kyrkjas glimrande akustikk, vil då vår kjære, vakre kyrkje framstå som nær perfekt, både for gudstenester, bryllup, gravferd og konsertar. Me håpar på/drøymer om eit nytt Bechstein-flygel til 570 000 kr. Bli med og gjer draumen verkeleg! Kjøp ein tangent (eller fleire) til 3000 kr pr stk. Me har oppretta ein eigen flygelkonto: 3361.67.80358, Vipps: 59 41 46. Skriv ei lita melding saman med beløpet, så får du tangenten/tangentane i postkassa. Om alt går bra, og koronaviruset roar seg, blir det høgtideleg inviing i oktober/november. Dei selde tangentane er samstundes billettar til innviingskonserten.

Oppdatering 05.05.20:

Det er nå solgt tangenter for totalt kr 180 000.

Tredje runde med kjøpere vil få tangentene sine om kort tid. Men denne gangen har vi også fått betalt fra to kjøpere som vi ikke kan identifisere. Så dersom du vet at du har betalt men ikke får tangenten din i løpet av uken, så ber vi deg om å ta kontakt. Gjerne på epost til falnes@karmoykirken.no eller til daglig leder per telefon 97124103. Vi har kontonummeret som betalingene er gjort i fra, men ingen mulighet til å knytte kontonummeret til en person.

Dersom de av dere som får tangenter om kort tid kan vise disse frem på sosiale medier, så hadde vi satt stor pris på det ;-) #FlygeltilFalnes

Under kan du se hvor mange tangenter som er solgt så langt. Det er nå kun 29 stk tangenter igjen!