Flygel til Falnes - Oppdatert 31.03.20

Kjøp ein tangent!

Falnes kyrkje treng eit nytt instrument til erstaning for det 50 år gamle, utslitte August Förster-pianoet som står der no. Me vil derfor gjerne ta skrittet fullt ut og kjøpa eit nytt, framifrå flygel. Saman med det utvida korpartiet og kyrkjas glimrande akustikk, vil då vår kjære, vakre kyrkje framstå som nær perfekt, både for gudstenester, bryllup, gravferd og konsertar. Me håpar på/drøymer om eit nytt Bechstein-flygel til 570 000 kr. Bli med og gjer draumen verkeleg! Kjøp ein tangent (eller fleire) til 3000 kr pr stk. Me har oppretta ein eigen flygelkonto: 3361.67.80358, Vipps: 59 41 46. Skriv ei lita melding saman med beløpet, så får du tangenten/tangentane i postkassa. Om alt går bra, og koronaviruset roar seg, blir det høgtideleg inviing i oktober/november. Dei selde tangentane er samstundes billettar til innviingskonserten.

Oppdatering 31.03.20:

Takk til alle dere som allerede har kjøpt tangenter! Tangentene blir levert til kjøperne om kort tid. For ja; kjøperne får fysiske tangenter som en takk for gaven. Vi tar alle hensyn i forhold til smittebegrensing ved utlevering. Selve tangentene er rene og utlevering vil skje på forsvarlig måte.

Dersom de av dere som får tangenter om kort tid kan vise disse frem på sosiale medier, så hadde vi satt stor pris på det ;-) #FlygeltilFalnes

Under kan du se hvor mange tangenter som er solgt så langt: