Påmelding til konfACTION 2020

konfACTION-leir for konfirmanter 2020-2021

Oppdatert: Vi forholder oss til de retningslinjene som gjelder til enhver tid. Dersom det ikke er forsvarlig å gjennomføre Konf.action når den tiden kommer, vil arrangementet bli avlyst. Siden vi fortsatt ikke vet hva som skjer før den tid fortsetter vi å foreberede og planlegge konf.action som normalt.

Bli med på verdens beste konfirmantleir!!!!

Denne leiren er et frivillig tilbud som vi ønsker å gi til alle konfirmantene i Falnes og Ferkingstad. Vi har reist med konfirmanter på konfACTION tilsammen 12 ganger og ønsker å gjøre dette også i år.

Det er Krik som arrangerer leiren, og den er kun for konfirmanter. Hvert år kommer det ca. 1000 konfirmanter fra hele landet.

Sted: Bø Camping i Bø i Telemark

Tid: 19.-23. juni 2020

Avreise Skudeneshavn 19/6 kl.10.00 (Kiwi Langåker 10.15)

Ankomst Skudeneshavn 23/6 ca. kl.18.00 (Kiwi Langåker 17.45)

Vi setter opp leir (telt) på Bø Camping like ved Sommerland. Det blir åpen entrè i badeland 3 dager under leiren.

I år har menighetsrådet i Falnes sagt at de vil betale bussutgiftene for turen. Dette utgjør en god del av prisen. Vi håper at mange har lyst og anledning til å være med. Dette er en unik mulighet!

Pris: 2900,- for Krik-medlemmer (det koster 120,- for å bli medlem) og 3200,- for ikke-medlemmer.

Dette dekker reise, overnatting, aktiviteter, 3 måltider pr. dag, adgang til badeland, transport til og fra aktiviteter, møter og miljøtorg.

For de som ikke har anledning til å delta på grunn av egen økonomi, er det mulig å sende en begrunnet søknad om støtte til menighetsrådet i kirken din. Søknaden sendes til falnes@karmoykirken.no eller ferkingstad@karmoykirken.no innen 1.mars.

Avmelding etter 1. juni blir belastet med kr. 1500,-.

En skal kun delta på 1 aktivitet under leiren og få instruksjon i denne i tre dager. Men vi trenger 5 alternativer i tilfelle det ikke er ledig på den aktiviteten du ønsker deg mest. Det er derfor veldig viktig at en prioriterer aktivitetene fra 1-5, der 1 er det en ønsker seg mest. Erfaringsmessig vet vi at alle aktiviteter som omhandler vann raskt blir fylt opp. Det er derfor lurt å ikke bare velge slike aktiviteter. Noen aktiviteter har ulike nivåer. Husk å skrive inn det nivået du ønsker!

På krik.no (https://krik.no/konfaction/#1524814416592-b8c2807e-3ed71524827519310) under konfACTION finner dere en oversikt over hvilke aktiviteter dere kan velge mellom.

Høyt og lavt park.

Rett ved siden campingplassen ligger Høyt og lavt parken. For de som ønsker å gå der må det fylles ut et egenmeldingsskjema FØR avreise. Dette gjøres på Høyt og lavt sin nettside. Det koster 350,- for et dagskort og ved grupper på minimum 10 personer får en 50,- i rabatt.

Påmeldingen åpner HER TIRSDAG 3. MARS kl. 07.00.

Påmeldingsfrist er onsdag 1. APRIL.

Det er kateket som melder dere på videre til Krik. Påmeldingen til Krik vil skje i den rekkefølgen dere har meldt dere inn her.

Krik legger ut restplasser tre ganger før vi reiser. Hvis noen ikke har fått den aktiviteten de ønsket mest kan jeg se om denne aktiviteten blir ledig når det legges ut restplasser.

Elin Grindhaug

elin.grindhaug@karmoykirken.no