Kode B på Ferkingstad

Bli med på Kode B!

Alle som går i 5. klasse ønskes velkomen til Kode B og utdeling av bok.

Tid: Laurdag 9. februar kl. 17.30-21.00

Sted: Kyrkjebakken

Vi vil ønske deg hjarteleg velkomen på Kode B! På Kode B skal du få lære litt om Bibelen ved å løyse kodar og spennande oppgåver. Vi skal ete god mat, og du skal få ei lita gåve.

For å dekke nokre av utgiftene kostar Kode B-kvelden 100,-. Betaling skjer til konto: 3361.63.22732.

Vi ønsker deg, sysken og føresette velkomen til gudsteneste i Ferkingstad kyrkje søndag 10. februar kl. 11.00. Der vil du motta ei bok i gåve frå kyrkjelyden.

Ta kontakt om det er spesielle behov vi skal ta omsyn til. Vi ønsker å leggje til rette slik at alle som ønsker det, skal kunne delta på våre arrangement.

Med venleg helsing Elin Grindhaug (elin.grindhaug@karmoykirken.no, 415 06 781) og Rune Richardsen (rune.richardsen@karmoykirken.no, 920 68 682)

Påmelding innan måndag 4. februar. Trykk HER for påmelding.