Påmelding til Dåpsskolen 2020

Det nærmer seg Dåpsskole i både Falnes og Ferkingstad!

Vi ønsker alle 1.-klassinger velkommen til dåpsskolen i Falnes og Ferkingstad menigheter. Foreldre/foresatte og barnets faddere har sammen med menigheten ansvar for å lære barnet opp i den kristne troen. Dåpskolen er en måte vi ønsker å gjøre dette på.

Dåpsskolen i Falnes:

Dåpsskolen består av 6 samlinger på onsdager på Skudenes bedehus fra kl. 13.30-15.00.

Datoene er:

• 5. februar
  • 12. februar
  • 19. februar
  • 4. mars
  • 11. mars  NB! Denne samlingen er i kirken.
  • 18. mars

Dåpsskolen er spesielt invitert til t-messe (gudstjeneste) 22. mars  kl. 11.00 i Falnes kirke, der de skal delta med ulike ting vi har øvd på.

Dåpsskolen på Ferkingstad:

Dåpsskolen vil bestå av 6 samlinger på mandager på Betania bedehus fra kl. 13.15-14.45.

Datoene er:

• 3. februar
  • 10. februar
  • 17. februar
  • 2. mars
  • 9. mars. NB! Denne samlingen er i kirken.
  • 16. mars

Dåpsskolen er spesielt invitert til gudstjeneste 22. mars  kl. 11.00 i Ferkingstad kirke, der de skal delta med ulike ting vi har øvd på.

Vi avtaler med SFO og klassestyrer at vi henter de barna som skal på dåpsskolen. Etter dåpsskolen følger vi alle som skal på SFO, tilbake igjen. De andre barna må bli hentet på Skudenes bedehus/Betania.

Til dere på Sørhåland barneskole: Vi trenger noen som kan kjøre barna til og fra bedehuset. I påmeldingen kan dere gi beskjed om dere kan hjelpe til med dette.

På dåpsskolen skal vi bli kjent med forskjellige bibelfortellinger, vi skal lære om dåp og nattverd og vi skal lære noen nye sanger. Vi skal også ha formingsaktiviteter og spise god mat. Barna vil få et skriv med seg hjem etter hver gang. Der står det litt om det vi har lært og det gis et supertips. Supertipsene er ment som en hjelp til å snakke videre om bibelhistoriene og troen hjemme. Noen ganger får de med seg en ting som hører til supertipset.

Deltakeravgift 250,-.

Falnes betales via Vipps #583624 (Trosopplæring Falnes) eller til konto 3361.13.66871.

Ferkingstad betales via Vipps #583628 (Trosopplæring Ferkingstad) eller til konto 3361.63.22732.

Påmeldingsfrist: Mandag 27. Januar

Følg linken under for å melde deg på!

Meld deg på her!

Elin Grindhaug, kateket, elin.grindhaug@karmoykirken.no, mobil 41 50 67 81

Rune Richardsen, trosopplærer, rune.richardsen@karmoykirken.no, mobil 92 06 86 82