Påmelding til Lys Våken er åpen!

Her kan du melde deg på Lys Våken i Falnes eller Ferkingstad menighet.

Det nærmer seg Lys Våken i både Falnes og Ferkingstad!

Hei. Har du lyst til å være med på noe spennende? Vi inviterer alle dere som går i 6. klasse til overnatting i kirken.

For FERKINGSTAD vil det være fra 1.-2. desember.

Påmeldingsfrist 26. november.

For FALNES vil det være fra 8.- 9. desember.

Påmeldingsfrist 3. desember.

Lys Våken koster 200,-

Lys Våken handler om å være lys våkne for det som skjer rundt oss, for familien, for andre og for Jesus.

Det blir lagt opp til en kort felles åpning på lørdagen kl.16.00, der foreldre/foresatte kan være med. Der vil vi informere om brosjyren "Lys Våken, på hjemmebane i advent". Vi er på veg til krybben.

Lys Våken er en del av trosopplæringen i Den norske kirke. Invitasjonen er sendt ut til alle som er døpte eller som har foreldre som er medlem i kirken. Alle 6.-klassinger er likevel hjertelig velkommen til å delta. Dersom dere kjenner noen som ikke har fått invitasjon, men som har lyst å være med, kan dere be dem om å melde seg på her innen fristen.

Følg linken under for å melde deg på!

Meld deg på her!

Ta kontakt om du lurer på noe!
rune.richardsen@karmoykirken.no (Rune Richardsen, trosopplærer).